Regisztráció

Ahhoz, hogy vizsgára jelentkezhessen, előzetes regisztrációra van szükség. Kérem adja meg az alábbi űrlapon személyes adatait. A későbbiek során bejelentkezve ezeket az adatokat bármikor frissítheti, illetve nyomon követheti aktuális vizsgajelentkezéseit, tanúsítványainak állapotát, érvényességét, illetve kezdeményezheti tanúsítványainak ipar és termékterület bővítését, illetve újratanúsítását is.

A rendszer egy email címre csak egy regisztrációt engedélyez. A regisztrációs űrlap kitöltését követően a Regisztrálok nyomógombbal fejezheti be a folyamatot, mellyel elkészül felhasználói fiókja. Amennyiben a regisztráció során kitöltési hibát érzékel rendszerünk, a hibásnak ítélt mezőt pirossal jelzi.

Irodánkat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatédelmi nyilvántartásba vette.

Adatkezezelési nyilvántartási számunk NAIH-74185/2014.

Az Ön által megadott adatokat szigorúan kezeljük. Azokat csak és kizárólag a vizsgáztatás megszervezésére és annak lebonyolítására használjuk, harmadik fél számára nem adjuk ki. Az irodavezetőn, a személytanúsítás szervezőn és a vizsga elnökökön kívül más nem fér hozzá adataihoz. Számítógépe és szerverünk között adatai titkosított HTTPS csatornán keresztül közlekednek, így az más számára hozzáférhetetlen.

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az email címre ügyeljen, hogy helyesen adja meg, mivel a későbbiekben minden információ, jelentkezési lap arra fog érkezni rendszerünkből.

Személyi adatok
  • ID
  • Regisztráció dátuma
    calendar
  • calendar
  • security image

MAROVISZ Személytanúsítási Iroda

Cím:      1191 Budapest, Üllői út 206.
E-mail:  info@szemelytanusitas.hu

Irodavezető

Bartos Zoltán
Tel:      +36 20 3622508
E-mail: bartos.zoltan@szemelytanusitas.hu

Személytanúsítás szervező

Bartos Éva
Tel:      +36 20 3622906
E-mail: bartos.eva@szemelytanusitas.hu

Ügyfélfogadás

Telefonon:      H-P: 9-17 óráig
Személyesen: H-P: 9-17 óráig
Hibabejelentés: support@szemelytanusitas.hu

.